Gunnarshögs Gård

Skåne

Gunnarshögs Gård
Övrigt

Mitt på det vackra Österlen ligger familjegården Gunnarshögs Gård. Här tillverkar vi vår kallpressade rapsolja. Vi kallar den guldet från Österlen.

Vi som driver Gunnarshögs gård heter Erik, Anja, Gunnar och Lisbeth. Vi har förmånen att bo och verka på det natursköna Österlen, i ett böljande landskap, bland guldgula rapsfält. Här odlas de råvaror som vi sedan vidareförädlar och säljer i vår gårdsbutik och till återförsäljare runt om i landet.

Gunnarshögs Gård är en släktgård som tillhört familjen Nilsson sedan 1897. Verksamheten har utvecklats från ett traditionellt jordbruk till ett nytänkande livsmedelsföretag med kallpressad rapsolja i fokus.

Rapsen odlas på vår egen gård eller alldeles i närheten, vilket ger oss full kontroll över hela produktionen, från frö till flaska. Kallpressningen sker på gården och är en mycket skonsam process, som med låg temperatur och mekanisk kraft ”trycker” ut oljan ur fröna. Detta ger oss en rapsolja av högsta kvalitet, med naturligt gyllengul färg och härligt nötig smak. Vi hoppas och tror också att vår lokala produktion kan bidra till en mer levande landsbygd, en hållbar utveckling samt ger dig möjligheten att göra hälsosamma val som ger bra livskvalitet.

I vår välbesökta butik hittar du, förutom alla våra olika sorters oljor, även vinäger, senap, kryddor och marmelader. Och i vårt sommaröppna gårdskafé kan du njuta av läckra smörgåsar och söta delikatesser, allt bakat och tillrett i eget kök.

Kom gärna förbi oss på gården, så berättar vi mer.

Hälsningar från familjen Nilsson

För aktuella öppettider besök vår hemsida www.gunnarshog.se

Plats

Gunnarshögs Gård

Vallbyvägen 90
276 56 HAMMENHÖG
Skåne

Öppna i Kartor

Kontakta

0414-320 03

Tipsa andra

Annons

Liknande i Skåne


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.