Lindegrens

Skåne

Lindegrens
Kött, chark och fågel

I vackra Sinarpsdalen utanför Båstad går en vandringsled direkt till Lindegrens där ekologiska kor av lantrasen rödkulla betar. Djuren utfodras enbart med ekologiskt odlat gräs och örter. Detta foder ger en hög halt av det hälsosamma Omega-3-fettet och resultatet är enkelt och naturligt – ett smakrikt och saftigt nötkött, som säljs i butiken på gården.

I butiken hittar du köttet, tillbehören, redskapen och recepten som guidar dig till en måltidsupplevelse där både smak och etik står i fokus. Allt är noga utvalt. Vi kan berätta om varje gård som föder upp de nötdjur, lamm och grisar som vi sedan slaktar och styckar.

Genom en glasruta i golvet kan du blicka ner i charkuteriet, där korv och pastejtillverkning pågår. Vår specialitet är lufttorkat kött och med stor inspiration från Italien tillverkar vi vår egen salami och bresaola.

Ett annat fönster ger dig insyn i hantverket bakom köttdisken. Här finns styckaren. Här hängmöras köttet. Du pekar på den bit du vill ha och får den styckad som du önskar. Vi garanterar smak, mörhet och kvalitet.

Och vill du uppleva mer så följer du med på våra matvandringar eller bokar korvkurs, styckningskurs eller matlagningskurs hos oss.

Välkommen!

Plats

Lindegrens

Sinarpsvägen 164
269 93 Båstad
Skåne

Öppna i Kartor

Kontakta

0702-913171

Tipsa andra

Annons

Liknande i Skåne


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.