Bokeslundsgården

Skåne

Bokeslundsgården
Kött, chark och fågel

Välkommen till Bokeslundsgården - en fristad för svenska husdjursraser! Vi säljer kött, ägg och grönsaker till så väl restauranger som privatpersoner.

På Bokeslundsgården tycker vi att mat är viktig och ska produceras på ett ansvarsfullt sätt så att vi förvaltar jorden för framtiden. Därför driver vi vår gård ekologiskt och arbetar tillsammans med djur och natur för att producera mat av bästa kvalitet och smak.

För oss betyder ekologiskt att vi gör det där lilla extra för att våra djur skall ha det så bra som möjligt. Det kan vara att hönorna får krafsa i buskarna efter maskar eller att kalvarna får gå med sina mammor så länge som möjligt. I grönsaksträdgården arbetar vi främst med gamla svenska sorter, men provar även på en del smakrika nyheter och utmanar odlingsgränserna med bland annat persikor och kiwi.

Vi odlar endast den mat som vi själva vill äta och tycker är godast, och som vi har kommit fram till funkar bäst på gården.

Om du har lust att lära känna gården så bättre kan du Bo på lantgård hemma hos oss under hela året och på nära håll följa livet på gården eller ha oss som en bas för att utforska MittSkåne.

Besökare är alltid välkomna! Vi visar gärna vår fina gård med våra djur och våra odlingar. Ring före besök och följ oss gärna på vår blogg (se länken "Webbplats" här intill).

Plats

Bokeslundsgården

Norrto 3217
242 93 Hörby
Skåne

Öppna i Kartor

Kontakta

070-4564809

Tipsa andra

Annons

Liknande i Skåne


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.