Referenser

Ta del av vad några av de företag som använder Gårdsnära har att säga om tjänsten.


Grona gardar

Märta Jansdotter - VD på Gröna Gårdar (KRAV) i Västra Götaland

Det är svårt som privatperson att hitta bra råvaror från mindre producenter, samtidigt som det som producent är svårt att nå ut till dessa. Gårdsnära löser dessa två problem på ett enkelt och snyggt sätt.

Ejmunds gard

Ejmunds Gård - nötuppfödare (Svenskt Sigill) på Gotland

Vi tycker det är bra att Ejmunds gård är med på Gårdsnäras hemsida. Vi når då fler kunder som vill ha närproducerat kött på ett lättillgängligt sätt. För att sticka ut bland de stora kedjornas produkter är det viktigt att synas och detta med små och enkla medel.

Mardsunds lantgard

Eva-Lena och Uno Blom - nötuppfödare på Mårdsunds Lantgård i Jämtland

Gårdnära hjälper oss företagare att nå ut med våra erbjudanden, information eller budskap. Närproducerat på ett enkelt vis!

Alvakern

Maria Wikdahl - odlare på Älvåkern i Västerbotten

För oss som har startat en helt ny verksamhet har Gårdsnära visat sig vara en värdefull kanal. Både kunder och journalister har redan hittat oss via den lokala söktjänsten och vi ser att det kommer nya besökare till Älvåkerns hemsida varje vecka via Gårdsnära.

Jannelunds gard

Adam Arnesson - fårbonde på Jannelunds Gård (KRAV) i Örebro

En nyckel till lönsamhet i dagens lantbruksföretagande ligger i att ta bort mellanhänder. Gårdsnära hjälper oss att nå ut till potentiella kunder, samtidigt som det hjälper dem att hitta oss.

Bokeslundsgarden

Johan Widing - bonde på Bokeslundsgården i Skåne

Från dag 1 har kontakten med Gårdsnära fungerat perfekt! Gårdsnära fyller på ett naturligt sätt ett stort behov som finns för producenter och konsumenter att mötas. Många av våra kunder anger att det är genom Gårdsnära som dem hittade oss och blev intresserade på vad vi har att erbjuda av produkter. Gårdsnära låter en även hitta alla de spännande kollegor som finns i ens närområde och som man kan utveckla samarbeten med.

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.