Gröna gårdar

Västra Götaland

Gröna gårdar
Kött, chark och fågel

För ett rikare ekosystem till nästa generation
Låt dina middagar ta form tillsammans med ekologiskt kött präglat av Västsveriges ängar, skog och hav. Den klokaste vägen till ett godare liv för dig, djuren och naturen. Tillsammans kan vi bygga ett robust matsystem som står stadigt när världen är i gungning!

Ett ansvarsfullt lantbruk
Vår idé är enkel. Vi säljer ekologiskt nöt- och lammkött från djur helt uppfödda på gräs och örter. På så sätt får djuren beta i lugn och ro på vidsträckta hagar under större delen av året. Till skillnad från en stressad och instängd köttproduktion baserad på kraftfoder från andra sidan jordklotet tillåts våra djur bli gamla och växa i sin egen takt. Det kan vi alla glädjas åt – såväl ur ett klimatsmart som smakmässigt perspektiv.
I vår webbshop hittar du även ekologiskt griskött och KRAV-märkt kyckling. Vi erbjuder även Ä-märkt chark gjord på vårt goda lamm- och nötkött, tillverkade på traditionellt vis av noga utvalda samarbetspartners.

Grässtrån och timotej som ger mersmak
Det fina med en genomtänkt, KRAV-märkt uppfödning är att köttet tar sig an smak och dofter på ett förstklassigt vis. Det går inte att skynda fram ett kött som håller hög kvalitet. När våra djur får växa upp på ett naturligt sätt blir köttet mörkare till färgen. Med det insprängda fettet träder även en tydligare marmorering fram som fördjupar din smakupplevelse.
Tillsammans är vi ett fyrtiotal gårdar i Västsverige som arbetar med naturens kretslopp istället för att streta emot det. I gengäld får du en smakupplevelse präglad av vårt västsvenska landskap, friska djur och en ökad biologisk mångfald. Inga konstigheter alls, bara sunt förnuft!

Handla vårt kött på grönagårdar.se
Här hittar du, förutom ett brett sortiment av fint kött i färdigkomponerade boxar eller som enskilda detaljer, även säsongsbetonade recept och värdefulla tillagningstips. Vårt kött finns också i utvalda butiker och restauranger runtom i Sverige. Varmt välkommen!

Plats

Gröna gårdar

Lindholmsvägen 4
41708 Göteborg
Västra Götaland

Öppna i Kartor

Kontakta

0522-65 01 77

Tipsa andra

Annons

Liknande i Västra Götaland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.