Kullshagebruk

Gotland

Kullshagebruk
Frukt och grönt

Småskalig grönsaksodling. Gotlands mest otillgängliga gårdsbutik, öppet under säsong, öppnar 19 juni 2014 kl.10 varje dag till oktober.

Beskrivning:
Kullshagebruk är småskaligt, det mesta säljer vi till restauranger. Ni är välkomna till vår lilla svårtillgängliga annorlunda gårdsbutik som är öppen under säsong från midsommar till oktober. Här finns det som för dagen är vad köksträdgården har att erbjuda, grönsaker kryddor, blommor allt efter tillgång och säsong.

Vi odlar på friland utan uppvärmda växthus det mesta odlas för hand och av en persons arbetsinsats. Vill ni besöka odlingarna och köksträdgården är ni välkomna 200 meter norr om gårdsbutik, följ klippt stig i sädesfälten.

Vi odlar de flesta grönsaker och kryddor man kan tänkas behöva men har valt att rikta in oss på gamla kultursorter som är ovanliga i storskalig odling. Bara några exempel på det som vi odlar säsongen 2013: chili i alla färger och former, piplök, lavendel, salvia, myntor, basilikor, isört, många slags olika sorters squash pumpor betor bönor lök gurkor tigertomater alla slags kål och ätblomster och vackra goda sallader.

Från Visby: Väg 149,ett par kilometer före Kappelshamn skyltat Kullshage, fortsätt 2,5 km.

Välkomna! Anna och Anders

Plats

Kullshagebruk

kullshage 1:71
62454 Lärbro
Gotland

Öppna i Kartor

Kontakta

Länkar

Tipsa andra

Annons

Liknande i Gotland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.