Överstekvarn Chili Gotland

Gotland

Övrigt

Äkta gotländsk hetta!

Överstekvarn Chili Gotland är ett litet familjeföretag som specialiserar sig på chili och chiliprodukter. Vi som driver Överstekvarn Chili heter Gary och Anna Mathers och vi har två stora intressen, nämligen allt som har med chili att göra och småskalig livsmedelsproduktion med gotländska råvaror. Denna kombination utgör grunden för vår affärsidé som går ut på att skapa ett spännande urval av färsk och torkad chili tillsammans med såser, kryddblandningar, chutneys och andra produkter som på något sätt har med chili att göra och som vi kan producera i liten skala med så stor andel gotländska råvaror som möjligt.

Vi odlar all chili som ingår i våra produkter på vår gård i Lummelunda på Gotland där vi även har en liten gårdsbutik som nästan alltid är öppen. Vi visar gärna våra besökare runt i våra växthus och berättar om odlingarna.

Tack vare de många soltimmarna vår kära ö åtnjuter kan vi odla ett stort antal olika chilisorter som vi sedan förädlar till härliga chilisåser, chutneys, kryddblandningar mm. Vi strävar efter att hela tiden utveckla sortimentet med nya intressanta produkter.

Plats

Överstekvarn Chili Gotland

Lummelunda Lummelundsbruk 102
62171 Visby
Gotland

Öppna i Kartor

Kontakta

0707-695795

Tipsa andra

Annons

Liknande i Gotland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.