Stavtorps Honung & Musteri

Södermanland

Stavtorps Honung & Musteri
Drycker Övrigt

Stavtorps Honung och Musteri (fd. Stavtorps Bigårdar) drivs av Birgitta Augustesen som är yrkesbiodlare sedan 2008. Vi anser att honung skall passa alla smaker, tillfällen och åldrar. Därför producerar vi både rå naturell och smaksatt honung, förädling är vår passion!

Hösten 2013 öppnades Gårdsmusteriet där vi förvandlar dina äpplen till god must. Vi köper även in traktens frukt som pressas och tappas på bag in box eller flaskor för försäljning.

Stavtorp är ursprungligen en gammal handelsträdgård där vi tagit tillvara på de gamla bärbuskarna som fanns och vidareutvecklat trädgården i samma anda som förr, då allt som odlades var ätbart. I traditionsenlig anda konserveras allt vi tillverkar på gammalt vis genom lågtempererad pastörisering.

Likaväl som äpplen pressas till must, pressas bär och rabarber till juice. Allt vi förädlar tillreds i små satser utan konserveringsmedel vilket innebär att dessa produkter måste förvaras i kyl efter man öppnat dem, ett rent mathantverk.

Våra produkter finner du i vår gårdsbutik men också på en del marknader som på Sommarens Torgkvällar i Malmköping, Bondens Egen Marknad mfl.

Se gärna vår hemsida för mer information.

Plats

Stavtorps Honung & Musteri

Stavtorp
64296 Malmköping
Södermanland

Öppna i Kartor

Kontakta

070 731 80 82

Tipsa andra

Annons

Liknande i Södermanland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.