MK Marcos Kvalitetsmat

Södermanland

MK Marcos Kvalitetsmat
Övrigt

Handgjord, ny smakupplevelse, nyttig, jordnära… naturligt färsk pasta.

Har du någonsin varit i Italien och smakat den riktigt färska italienska pastan, handgjord med endast mjöl och ägg utan vatten och tillsatser?

Det har aldrig varit så enkelt att laga en av den bästa italienska produkterna hemma.

Marcos Kvalitetsmat kombinerar alla de bästa egenskaperna från råvarorna, för att erbjuda unika produkter.

När du smakar våra produkter får du uppleva fräschören, smaken och kvaliteten från de bästa italienska restaurangerna i ditt eget hem, och du lagar till dem själv på några minuter på enklast tänkbara sätt. Allt du behöver är kokande vatten och lite salt. Söker du tips hur du skall tillaga din pasta eller några typiskt talienska recept, kan du klicka här.

Mina produkter är enkla att hantera eftersom du kan förvara dem i frysen i många veckor. När du vill använda dem plockar du upp dem ur frysen och lagar till dem omedelbart, precis som de färska.

Jag erbjuder dig den bästa färska italienska pastan med eller utan fyllning, som tillverkas några timmar innan försäljning. Eftersom jag vill ge dig en produkt med den bästa kvaliteten, använder jag de bästa ekologiska lokala råvarorna inköpta så nära Eskilstuna som möjligt, för att kunna ta ett så stort ansvar för miljön som möjligt.

Marcos Kvalitetsmat är en unik verksamhet som tillverkar unika produkter i Sverige.
Håll koll på hemsidan för att se alla detaljer . Tveka inte att kontakta oss om du har speciella önskningar.

Om du redan har en etablerad ide i din restaurang eller butik, eller vill utveckla och erbjuda något verkligt speciellt och unikt, så är jag Marco Moretti, ägare och kökschef, alltid entusiastisk och redo att arbeta med er professionella människor för att hitta den bästa lösningen för att utvidga ditt företag.

Plats

MK Marcos Kvalitetsmat

Rinmansgatan 18
633 46 Eskilstuna
Södermanland

Öppna i Kartor

Kontakta

016-147560

Tipsa andra

Annons

Liknande i Södermanland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.