Fredrikssons

Kalmar

Fredrikssons
Drycker Bröd och spannmål Frukt och grönt

Vi ger dig äkta smakglädje! Upplevelser man gärna delar!

FREDRIKSSONS erbjuder ett ärligt mathantverk som skapar upplevelser av det genuint goda i livet. Vi står för äkta smaker, äkta råvaror och äkta smakglädje!

Vi vill underlätta en roligare tillvaro för medvetna människor. Det behöver inte vara dyrt eller svårt, men det måste vara en upplevelse för olika sinnen. FREDRIKSSONS goda smaker med en twist som gör upplevelsen intressant, värd att prata om och som ger en guldkant på tillvaron, det kan vara såväl vardag som fest.

FREDRIKSSONS produkter tillverkas genom småskaligt mathantverk. Viljan att okonstlat förädla våra fina råvaror utan tillsatser eller essenser gör det mer spännande. Våra olika sorter av marmelader, chutney och saft mm blir kvalitetsprodukter där nytänkande möter tradition. Vi inspireras av världens alla smaker i det vi gör. Vårt personliga engagemang, smaksäkerhet och omsorgen om detaljer visar att vi lever som vi lär – Smakglädje i inspiration och nya smaker!

Framgångarna har inte låtit vänta på sig. Guldmedalj och Silvermedalj i svenska mästerskapen för mathantverk 2014. FREDRIKSSONS produkter används som “signaturrätter” på genuina besöksmål, bl.a. Astrid Lindgren Näs, Spritmuseum, m.fl. och vi har ett samarbete med kungliga Sollidens Slott om att använda och förädla deras fina råvaror i våra produkter. Vi har idag två egna Smakglädje-butiker, blivit utvalda till Nobelmiddagens Night Cup och får fantastisk respons från mat- och smakkunniga livsnjutare såväl som från toppkrögare och årets kockar.

Våra produkter är certifierade av Nationellt centrum för mathantverk Eldrimner, Äkta vara och vår ekologiska honung av KRAV. Vi använder framförallt lokala och ekologiska råvaror, främst från Öland och Småland. Läs mer på www.fredrikssons.eu!

Vi finns hos utvalda återförsäljare samt i våra egna Smakglädjebutiker på Storgatan 26 i Kalmar, på Sollidens slott och vid Byxelkroks hamn på Öland (www.smakgladje.se)

Välkommen att smaka och att uppleva – du äger smaken! Vi vill bara hjälpa dig!

Plats

Fredrikssons

Ekelund, Skräddartorpsvägen 19
38770 Löttorp
Kalmar

Öppna i Kartor

Kontakta

070-4444880

Tipsa andra

Annons

Liknande i Kalmar


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.