Tjolöholms Gård

Halland

Kött, chark och fågel

Gården ligger vackert beläget på en halvö mitt i Kungsbackafjorden. Strandängarna som omger halvön varken gödslas eller sprutas och är naturreservat som våra djur betar på sommarhalvåret och skapar ett fantastiskt klimat för många häckande fåglar.

Här på gården så finns omkring 300 djur och vi som jobbar här gör allt för att dom skall må bra. Vi lägger stora mängder halm i boxarna varje dag för att djuren skall ligga skönt och hålla sig rena.
Vårt kött är välkänt för sin höga och jämna kvalitet, och för att nå dit varje vecka så vill det till att måna om djuren. När djuren får bra förutsättningar såsom frisk luft, torr liggplats, bra nyttig mat, möjlighet till naturligt beteende, samt har en snäll och omtänksam bonde och personal som bryr sig om sina djur hela året, så blir djuren friska och glada och mår bra.

Slaktar gör vi på ett litet ekologiskt godkänt gårdsslakteri viket gör att vi har gjort vad vi kan för djurens bästa från födsel ända fram till slakt.

Vårt kött finns i ett antal butiker runt Göteborg med grannkommuner. Vi säljer även köttlådor med nötkött och kalvkött. På gården har vi också gårdsbutik.

Plats

Tjolöholms Gård

Tjolöholmsvägen 216
439 74 Fjärås
Halland

Öppna i Kartor

Kontakta

0706-354354

Länkar

Tipsa andra

Annons

Liknande i Halland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.