Holmagård.se

Halland

Holmagård.se
Kött, chark och fågel

Vi på Holmagård utanför Vinberg föder upp närproducerade Linderödssvin, Göingegetter och Highland Cattle för avel och slakt i en liten skala. Alla våra djur går ute i olika hagar året om och vill de så har de möjlighet att gå in o lägga sig på sin halmbädd i sin hydda/vindskydd eller ligghall.

Linderödssvinen får ett grundfoder bestående av korn, havre som är odlat utanför Vinberg, samt svenska ärtor och vitaminer o mineraler. Detta fantastiskt fina foder maler/krossar och blandar vi själva. Utöver grundfodret så får de trädgårdsavfall och frukt efter vad årtiderna ger, samt foderpotatis odlad i Vinberg med omnejd. Självklart så går de ute o betar och bökar varje dag i jorden och hittar mycket gått att knapra i sig.

Våra Göingegetter och Highland Cattle går enbart på bete i olika hagsystem och på vintern utfodras de med hö och hösilage, samt en hel del torkade riskärvar från lövträd.

Är du intresserad av ett fantastiskt gott premiumkött av finaste kvalité, så tveka inte att kontakta oss. Varje vår och höst så har vi köttlådor från Linderödssvin till försäljning.
Nyheten för i vår, är att vi kan få tillbaka inre organ, såsom lever, hjärta, tunga mm från slakteriet till en mindre kostnad.
Just nu har vi tagit upp slutbeställningarna av vårslakten som kommer att ske vecka 16. Det vi just nu har kvar är ev. lever och andra vissa inre organ, samt buljong och märgben. Då trycket på våra fina köttprodukter har blivit väldigt hårt, så utökar vi antalet slaktdjur med ett par individer och tar redan nu upp beställningar för höstslakten av Linderödssvin som kommer att ske i oktober eller november 2017.
Vad det gäller Naturbeteskött från Highland cattle, så slaktade vi för fösta gången till försäljning i november månad förra året. Kvalitén var utsökt och vi fick fina lovord från våra kunder. Planen är att ev slakta till hösten igen.

Välkommen med din intresseanmälan både för Linderödskött och nötkött av Highland Cattle. Mer information finner du på vår hemsida: www.holmagård.se eller ring oss på telefon 070-3621466 (Robert), 0703383155 (Malin)

Varmt välkomna till Holmagård, en pärla mitt i Halland!

Robert & Malin med familj

Plats

Holmagård.se

Holmagård 114
31195 Falkenberg
Halland

Öppna i Kartor

Länkar

Tipsa andra

Annons

Liknande i Halland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.