Holmagård.se

Halland

Holmagård.se
Kött, chark och fågel

Vi på Holmagård utanför Vinberg föder upp närproducerade Linderödssvin, Göingegetter och Highland Cattle för avel och slakt i en liten skala. Alla våra djur går ute i olika hagar året om och vill de så har de möjlighet att gå in o lägga sig på sin halmbädd i sin hydda/vindskydd eller ligghall.

Linderödssvinen får ett grundfoder bestående av korn, havre som är odlat utanför Vinberg, samt svenska ärtor och vitaminer o mineraler. Detta fantastiskt fina foder maler/krossar och blandar vi själva. Utöver grundfodret så får de trädgårdsavfall och frukt efter vad årtiderna ger, samt foderpotatis odlad i Vinberg med omnejd. Självklart så går de ute o betar och bökar varje dag i jorden och hittar mycket gått att knapra i sig.

Våra Göingegetter och Highland Cattle går enbart på bete i olika hagsystem och på vintern utfodras de med hö och hösilage, samt en hel del torkade riskärvar från lövträd.

Är du intresserad av ett fantastiskt gott premiumkött av finaste kvalité, så tveka inte att kontakta oss. Varje vår och höst så har vi köttlådor från Linderödssvin till försäljning.
Det går även bra att få tillbaka inre organ, såsom lever, hjärta, tunga mm från slakteriet till en mindre kostnad.
Just nu tar vi upp slutbeställningarna för höstslakten som sker just nu. Leverans tisdagen den 9 november 2021 från kl 19 och framåt. Vi har ett fåtal smålådor med styckdetaljer från alla detaljer från Linderödssvinet. Inriktningen på hösten är steklåda inkl. rimmat sidfläsk och Julskinka. Levereras i vakuumpackade och uppmärkta konsumentförpackningar. Först till kvarn.

Vad det gäller Naturbeteskött från Highland cattle, så har vi just nu 1st köttlåda från ungnöt kvar för bokning.
1/4 dels låda innehåller styckdetaljer från alla detaljer från djuret.
Leveransdag är onsdagen den 8 december under kvällstid. Levereras i vakuumpackade och uppmärkta konsumentförpackningar.

Välkommen med din intresseanmälan både för Linderödskött och nötkött av Highland Cattle. Mer information finner du på vår hemsida: www.holmagård.se eller ring oss på telefon 070-362 14 66 eller 070-965 15 05

Varmt välkomna till Holmagård, en pärla mitt i Halland!

Robert Isaksson med familj

Plats

Holmagård.se

Holmagård 114
31195 Falkenberg
Halland

Öppna i Kartor

Länkar

Tipsa andra

Annons

Liknande i Halland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.