Skårs Gård

Halland

Skårs Gård
Restauranger Övrigt Mejeri och ägg Affärer och marknader

Skårs Gård är ett utflyktsmål med värdshus, café och gårdsbutik för hela familjen, företaget eller kompisgänget.
Mat, glädje och utenjut är receptet på en mötesplats som stimulerar alla våra sinnen.

C A F É
Vi tillverkar vår egen glass som är naturlig och smakrik. Mjölk, socker och grädde är vad som ingår i glassbasen. Vi tillsätter bara naturliga råvaror, såsom bär, frukt och örter. Nyhet 2013! Glassklämmor mellan sprödbakade rån från gården. Välj mellan olika sorters glass och rån och komponera ihop din egen favorit-glassklämma.

V Ä R D S H U S
Vår mat är rejäl, färgglad och äkta eftersom den är tillagad med kärlek och säsongsbaserade råvaror vi själva tycker om och som stimulerar öga och gom. Vi är måna att tillaga från grunden med färska råvaror som är av bra kvalité, närproducerat och gärna ekologiskt.
Inspirationen hämtas från den halländska naturen, med nedslag i hela världen. En typisk matkombination kan vara ”Torskrygg med pepparrot och spenat, parmainlindad sparris och till det en ljuvlig efterrätt med vår egen nässelglass”.
Maten ramas in en vacker miljö, där vi tänker på uppläggning, ljussättning och naturligtvis fräscha blommor direkt från vår egen trädgård.

G Å R D S B U T I K
Hos hos oss hittar du unik liten livsnjutningsbutik som är fylld med egentillverkade produkter såsom marmelader, safter, müsli, knäckebröd, vinäger m.m.

Välkommen till oss!

Plats

Skårs Gård

Förlandavägen 181
43975 Fjärås
Halland

Öppna i Kartor

Kontakta

0300-542007

Tipsa andra

Annons

Liknande i Halland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.