Alekärr Gård

Västra Götaland

Alekärr Gård
Frukt och grönt

Alekärr Ekologiska Gård är en fruktgård som ligger i Norra Lundby utanför Varnhem. Här odlar vi allt från äpplen till plommon, päron, bigarrå, olika sorters vinbär, krusbär, blåbärstry, grönsaker, mm.
Vi erbjuder självplock på frukt / bär / grönsaker efter säsong.

Gårdsbutik och fik
I gårdsbutiken hittar du allt från must och saft till torkade frukt och örtsalter mm. Här finns också frukt, bär och grönsaker att köpa med sig efter säsong. All produktion sker på gården och vi strävar efter att göra goda, spännande produkter där de hemodlade råvarorna får stå i fokus.

Nu går det även att fika på Alekärr, antingen inne i fiket i anknytning till gårdsbutiken, eller så kan du ta med dig fikat ut på en av deras uteplatser. Eller varför inte låna med dig en fikakorg och filt och sätt dig i äppelodlingen?
I gårdsfiket hittar du hembakade godsaker, där vår önskan är att fokusera på egenodlade produkter efter säsong och andra lokalt odlade råvaror.

Musteri
Har du egna äpplen kan du lämna in dem för mustning hos oss. Du får alltid tillbaka must från dina egna äpplen och det finns flera olika sorters förpackningsalternativ att välja på, som box och flaska.

Plats

Alekärr Gård

Norra Lundby, Alekärr 1
532 93 Axvall
Västra Götaland

Öppna i Kartor

Kontakta

072-9782 102

Tipsa andra

Annons

Liknande i Västra Götaland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.