Kastebergs Gård i Össlöv

Kronoberg

Kastebergs Gård i Össlöv
Mejeri och ägg Kött, chark och fågel Frukt och grönt Affärer och marknader Drycker

I Kastebergs Gårdsbutik hittar du vårt hängmörade nötkött samt fläskkött från våra utegrisar. Vid säsong också vårt lammkött. Vår omtyckta kallpressade rapsolja. NYHET är vår egen senap, där senapsfröna är odlade på Kateberg. Ägg, potatis, majs, grönsaker, honung, äppelmust, sylt, saft, presenter m.m. Vi säljer också foder och tillbehör till djur, lantbruk och natur från Svenska Foder.

Kastebergs Gård är belägen i en lantlig miljö 5km norr om Ljungby, utmed ån Lagan. Vi på Kastebergs Gård har brukat vår jord i Össlöv, Ljungby sedan år 1862. Vi är bönder som i sju generationer skött våra djur, vår mark och vår skog med en vårdande känsla för naturen. Ta med dig familjen till oss så visar vi dig hur livet på landet är! Vi har massor av djur: kor, höns, grisar, kaniner och får. Vill du gå på en guidad tur hos oss bokar du det på hemsidan.

NYHET! I sommar kommer du få träffa en riktig bonde som guidar dig runt gården, bland djuren och naturen. Du får komma riktigt nära och hälsa eller mata våra stora utegrisar, lamm och kor m.m. De guidade turerna är på vardagar och Café Kasteberg är öppet där du kan avnjuta en härlig glass eller enklare fika. Titta in på vår hemsida för tid och datum.

Du hittar mer information om vårt sortiment på vår hemsida och vi uppdaterar löpande på Facebook om vad som händer i butiken och på gården.

Varmt välkommen till oss på landet!

Våra öppettider är: Vardagar: 09.00-17.30 och Lördagar: 10-13 (Övrig tid efter överenskommelse).

Plats

Kastebergs Gård i Össlöv

Kastebergs Gård, Össlöv Kasteberg 2
34196 Ljungby
Kronoberg

Öppna i Kartor

Tipsa andra

Annons

Liknande i Kronoberg


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.