Elkes Hantverkeri

Kronoberg

Elkes Hantverkeri
Övrigt Frukt och grönt Drycker Affärer och marknader

Elkes Hantverkeri är ett småskaligt, hantverksmässigt företag som tillverkar och säljer framstående marmelad, gelé, saft och mos med olika smaker från olika frukter, blommor och grönsaker ur småländska trädgårdar och skogar. De är tillverkat för hand i små exklusiva upplagor med örter, kryddor, brännvin och likör. I sortimentet finns också godis, praliner, honung med olika smaker, flera senapssorter, ketchup, saft, sirap, smaksätt smör till grillsäsong, smaksätt socker, smaksätt havssalt, smaksätt ättika, teer och kryddor.

Företagets annorlunda produkter efterfrågas av alla som söker det extraordinära och unika. Produktprofilen andas det som är gammaldags, en nostalgisk känsla från förr.

Sortimentet varierar över säsong och ibland från vecka till vecka. I maj börjar det med granskott, tusensköna och maskros. Under sommarhalvåret dominerar olika produkter av jordgubbar, rabarber, svarta och röda vinbär, plommon och blåbär. På höst och vinterhalvåret hittar du också produkter av äpplen, päron, pumpa och lingon. Allt tillverkas för hand i små exklusiva upplagor.

Jag använder mig av den skatt av gamla och nya egna recept som lyfter fram det allra yppersta av de olika bärens och grönsakers fantastiska smaker.

Plats

Elkes Hantverkeri

Suletorp Malmtorpet
364 93 Alstermo
Kronoberg

Öppna i Kartor

Kontakta

073-078 56 41

Länkar

Tipsa andra

Annons

Liknande i Kronoberg


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.