Brunnsta Gård AB

Uppsala

Brunnsta Gård AB
Restauranger

Brunnsta Gård ligger ca 40 minuter från Stockholm och Arlanda flygplats.

Brunnsta Gård erbjuder Bed and Breakfast, Rum och Frukost men också Självhushåll. Vi tillhör nätverket Bo på Lantgård. Hos oss kan Du hålla konferens och fest. Att hålla bondbröllop här är något alldeles extra.

Alla typer av måltider serveras i vår trevliga Theodors Lagård. Så långt det är möjligt serverar vi närproducerade produkter. Brödet kommer från det lokala bageriet. Det nybryggda kaffet kommer från Lindvalls Kaffe i Uppsala och är KRAV- och rättvisemärkt. Vi har fullständiga rättigheter i vår gårdsrestaurang.

Den trevliga stämningen känns redan när Du kommer in på gården mitt i bullerbyn Brunnsta. Lantbruket, med anor från 1600-talet, har ekologisk odling (KRAV). Byn har anor från förhistorisk tid. Alla årstider har sin charm på Brunnsta Gård. Njut av naturen, ladda batterierna och bara ta det lugnt. Här ser man vilda fåglar, rådjur, harar och någon älg ibland. Glöm inte att ta med kikare.

På vintern är det nära till elljusspår och teknikbacke. Det går också att ta en skidtur på fälten eller i skogen. Under sommaren finns fina bad och bra fiske i Mälaren. Hos en granne finns Islandshästar för turridning. Fiskespön och cyklar finns att hyra. Tänd grillen och sitt ute i sommarnatten. Skogen ligger nära och erbjuder under säsong bär och svamp av alla de slag. Många golfbanor finns i trakten. Till Bro-Bålsta Golfklubb är det ca 12 km.

Värdparet Lena Glantz Eriksson och Göran Eriksson välkomnar dig.

Plats

Brunnsta Gård AB

Brunnstavägen 19
746 93 Bålsta
Uppsala

Öppna i Kartor

Kontakta

0171-523 15

Tipsa andra

Annons

Liknande i Uppsala


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.