Källängens Gårdsprodukter

Stockholm

Kött, chark och fågel

Källängens Gårdsbod
I vår lilla bod kan du köpa kaninkött från vår egen produktion och ägg från våra frigående hönor. Våra djur är födda, uppvuxna och slaktade på gården. Allt för bästa kvalitet på djurhållning och på våra produkter. Glass och enklare kaffeservering finns och vi har en liten terrass att sitta vid. Vi tar kort, kontant och swish. Faktura för företag. Vi har också ett kokbokshäfte med receptsamling för tillagning av kanin, skriven av oss på Källängen. Boken finns till försäljning i vår bod och även för beställning på vår webbplats. Källängens gård är en liten småskalig lantgård där kaninproduktionen är den primära sysselsättningen. Men här finns även gris sommartid för utegång på vårat fält. Vi erbjuder tjänsten ”Äg din slaktgris”. Vi är behjälpliga med hela hanteringen av grisarna, inköp, skötsel och frakt till slakteri till hösten för styck och pack. Full insyn för ägarna med fri besöksrätt och 100% glada svenska grisar. Läs mer på vår facebooksida eller kontakta oss för mer information.

Besök
Källängen är en öppen gård. Vi visar och berättar gärna om vår verksamhet. Vi erbjuder olika typer av studiebesök efter önskemål. Se vår hemsida för mer information. Vi arrangerar varje år olika former av aktiviteter. Familjedagar, grillkvällar och traditionell Glögg- & Ljusafton som en avslutning på säsongen. Avslutningen är mycket fin och annorlunda. Rekommenderas och måste upplevas!

Bo på kaningård
Vi har stugor för uthyrning under kort och lång period med olika paketlösningar. Varmt välkommen att kontakta oss för information eller besök oss på facebook.

Etiketter

Plats

Källängens Gårdsprodukter

Hensviksvägen 37
76049 Herräng
Stockholm

Öppna i Kartor

Kontakta

0738-391357

Tipsa andra

Annons

Liknande i Stockholm


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.