Gårdssällskapet

Stockholm

Gårdssällskapet
Kött, chark och fågel Affärer och marknader

- Ekologiskt kött från svenska gårdar hem till dig genomsyrat av högsta möjliga personliga service - Med den tanken startade vi, Björn, Kenny och Petter - som känner varandra sedan barndomen i Jämtland Gårdssällskapet våren 2013. Tanken var helt enkelt att ta det fina våra svenska bönder producerar och erbjuda det direkt till hem till dörren, utan onödiga mellanhänder.

Länken mellan bonde och hushåll
Vi har sedan länge haft ett genuint ekologiskt fokus. Ekologiska jordbruk värnar om djurens välmående, samtidigt som det berikar marker och biologisk mångfald. Ett sådant jordbruk är mer kostsamt att driva men billigare för miljön. Vi tycker att valet är självklart och i gengäld kanske äta mindre kött men helt enkelt bättre. Tillsammans, genom att välja ekologiskt, kan vi göra skillnad!

Genom vår idé ville vi göra det enklare för varje person att handla direkt från gården. Vi insåg att möjligheten för varje familj att själva åka ut till bonden ofta är begränsad, och de stora volymerna som blir när man köper exempelvis en halv ko kan för den enskilda vara svårt att hantera. Där ser vi våran roll, som länken mellan bonde och hushåll, där vi erbjuder leveranser oftare, i mindre volymer, men med samma fördelar som det innebär att handla direkt från bonden.

Plats

Gårdssällskapet

Stora Skorstensgatan 10
12162 JOHANNESHOV
Stockholm

Öppna i Kartor

Kontakta

08-533 307 03

Tipsa andra

Annons

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.