Norrhandel

Stockholm

Norrhandel
Kött, chark och fågel Affärer och marknader

Vi säljer kött från djur som levt ett naturligt djurliv med minimal stress vid slakttillfället. Gräsbeteskött från Norrbete, Ockelbokyckling, lamm från Lövsele och renkött från UtsiRen till dig som bor i Stockholm. Allt kött djupfryses direkt efter styckning vilket garanterar högsta kvalitet. Välj spårbara råvaror från utvalda norrländska småproducenter - eHandla de styckdetaljer som passar din matlagning på www. norrhandel.se. Hämta själv eller välj hemleverans.

Norrbete består av nio gårdar i Västernorrland som även levererar sina djur till Stockholms stjärnkrogar. Vi köper ett djur i taget. Ekologiskt naturbeteskött där djuren endast betat gräs, örter och sly. Där kalvar och vuxna djur lever i grupp -som följer det naturliga beteendet för kor. Där en varsam slakt på det lokala mikroslakteriet Rafnaslakt i Ramsele är en självklarhet av respekt för djuret och som även ger högsta köttkvalitet. Köttet hängmöras innan det styckas och förpackas.

Ockelbo Kyckling bedriver småskalig kycklinguppfödning med eget gårdsslakteri där varje kyckling hanteras för hand. Ingen antibiotika ges, ej heller fiskmjöl i fodret vilket ger god smak. Siw Persson på Ockelbo Kyckling är aktiv i nätverket Exceptionell råvara med Sveriges ledande kockar och producenter och har tagit hem flera utmärkelser för gott mathantverk inom Eldrimner.

Bergsåkers gård i Lövsele utmed Västerbottenskusten bedriver KRAVmärkt lammuppfödning.

Utsi Ren är ett samiskt företag vars ägare själva är renskötare sedan lång tid tillbaka. De är särskilt kända i trakterna kring Jokkmokk för sin renskav och är Renlycka-certifierade som garanterar högsta möjliga kvalitet på renköttet.

Vi är stolta över att få samarbeta med så duktiga producenter!
Välkommen till Norrhandel - bry dig om vad du äter. Vi erbjuder gratis hemleverans inom Nacka för köp över 950 kr.

Du kan betala med kort, swish eller per faktura - vilket som passar dig bäst. Vi erbjuder även utkörning inom Stockholmsområdet.

Johan Schuber
Norrhandel Saltsjö-Boo - bry dig om vad du äter

´från djur som levt ett naturligt djurliv utan stress med en värdig slakt. Och producenter som garanterar full spårbarhet med kontroll över hela kedjan från jord till bord´

Plats

Norrhandel

Skiftesvägen 6
13242 Saltsjö-Boo
Stockholm

Öppna i Kartor

Norrhandel

  • Annons
  • Produkter
  • Bilder
  • Återförsäljare
  • Kontakta

Tipsa andra

Annons

Liknande i Stockholm


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.