Greger Hjalmarsson

Skåne

Greger Hjalmarsson
Kött, chark och fågel

Vi föder upp lamm. Det föds ca 20 lamm varje år. De första lammen brukar komma i mitten av januari och de sista i början av mars.
Vi använder inga läkemedel om det inte är absolut tvunget och då är det veterinären som gör det.
Alla djur betar på vår egen mark hela året om. Lever ute men har tillgång till stall under vintern, men för det mesta föredrar de att ligga ute.
Vi tar emot beställning på lammkött. Lammen slaktas på slakteriet i Sjöbo så allt kött blir kontrollerat. OBS. Endast hela lamm säljes.
Vi har även lammskinn. Tar hand om skinnen efter slakten för att sedan köras till ett garveri.
Fåren klipps två gånger per år, ull kan köpas.

Plats

Greger Hjalmarsson

Välavägen 35
275 39 Sjöbo
Skåne

Öppna i Kartor

Kontakta

0705-511368

Länkar

Tipsa andra

Annons

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.