Sundbyholms Kött & Fisk

Västmanland

Sundbyholms Kött & Fisk
Kött, chark och fågel Fisk och skaldjur

Vi har två butiker med våra delikatesser, Gårdsbutiken på Brunnby gård samt i Saluhallen Slakteriet.

Vi kan erbjuda ett stort urval delikatesser som passar både till vardag och till fest. Merparten av vårt sortiment kommer från eget rökeri på Hammartorps gård, bl a rökta laxar med olika kryddningar, rökta skinkor, rostbiff, rökta ostar och rökta räkor och mycket mer. Till samtliga våra produkter använder vi råvaror av högsta kvalitet för att nå bästa resultat.

I vår gårdsbutik på Brunnby gård handlar du delikatesser till bästa pris och merparten av produkterna säljs vakuumförpackat i bit till bästa pris. Här finns också ett brett utbud av såser och röror, sillar samt tillbehör.

I vår butik i Saluhallen Slakteriet kan du få manuell betjäning i charken och få olika sorters skinkor, korvar, rökt fisk, sill mm i lösvikt. Ska ni ha Fest då hjälper vi dig gärna med att sätta ihop Fest Fat efter dina önskemål. Alla råvaror som använd till Fest Faten kommer från Saluhallen Slakteriet.

Hos oss hittar du produkter som är helt unika på marknaden och som inte finns i andra butiker. Vi hjälper dig beräkna hur mycket som går åt om du ska ha fest för många! Smaklig måltid!

Plats

Sundbyholms Kött & Fisk

Brunnbygård
725 97 Västerås
Västmanland

Öppna i Kartor

Kontakta

021-125160

Tipsa andra

Annons

Liknande i Västmanland


I närheten

Gårdsnära är Sveriges största söktjänst för att hitta närproducerad mat och dryck. Läs mer.